Fda-puolueellinen näkymä vaatii enemmän lääkkeitä, jotka ovat saatavana ilman reseptiä

Fda-puolueellinen näkymä vaatii enemmän lääkkeitä, jotka ovat saatavana ilman reseptiä

Liittovaltion määräykset kieltävät väärinkäytettyjen aineiden, kuten tunnettavien kipulääkkeiden (esim. OxyContin, Vicodin), sedatiivien (esim. Valium, Xanax, Ambien), piristeiden (esim. Fentermiini, phendimetratsiini, Adderall, Ritalin) ja anabolisten steroidien (esim. Winstrol, Equipoise) ostamisen. ilman lääkärin voimassa olevaa reseptiä. Tämä tarkoittaa, että on oltava aito lääkäri-potilas-kumppanuus, mikä monien valtion lakien mukaan edellyttää tarkastusta.

Yleensä epärehellisiltä verkkosivustoilta ostettuja huumeita tapahtuu ulkomaisista maista. Huumeiden tuonti Yhdysvaltoihin ja lähettäminen myös rekisteröijälle, joka ei ole DEA: n jäsen, on helppo. Lääkkeiden hankkiminen verkossa ei voi olla vain kiellettyä, mutta silti haitallista. Amerikan lääketieteellinen yhdistys sekä lääkkeiden ja lääkkeiden myymälöiden hallintoneuvostot ovat tosiasiassa julistaneet kyberlääkärien strategian, jonka mukaan online-reseptejä annetaan ei-toivotuksi lääketieteelliseksi hoitoksi.

DEA on todella kohdistanut epärehellisiä Internet-apteekkeja syyttäjille ja sulkemaan nämä laittomat sivustot. Tarkkaile yhden tällaisen tarkastuksen, Function Cyber ​​Hunt, tuloksia. FDA – lääkkeiden ostaminen verkossa (pikavinkit online-toimintaan).

Oletko koskaan houkutellut hankkimaan lääkkeitäsi verkkohuumekaupasta tai jopa yhdeltä verkkosivustolta? Puolusta itseäsi ja läheisiäsi käyttämällä hoitoa ostaessasi lääkkeitä verkossa. On olemassa monia apteekkien Internet-sivustoja, jotka toimivat laillisesti ja käyttävät helppoutta, henkilökohtaista yksityisyyttä sekä puskureita lääkkeiden hankkimiseen. Mutta USA: n ruokatuotteet ja https://online-apteekki.com/geneerinen-amoxil-amoxicillin/ myös lääkehallinto ilmoittavat, että todellakin on olemassa vilpillisiä online-huumekauppoja, jotka väittävät myyvänsä reseptilääkkeitä erittäin kohtuuhintaan, usein ilman aitoja reseptejä.

Nämä roistovaltiot näyttävät tavallisesti näkyvästi Kanadan lipun, mutta rikoksentekijät voivat tosiasiassa käyttää niitä planeetan eri reunista ilman yhteyttä Kanadan alueelle. Näiltä sivustoilta ostetut lääkkeet voivat olla helposti tosiasiallisesti vaarallisia ja saattaa vaarantaa terveytesi. Kuinka tiedät, toimiiko verkkoapteekki todella laillisesti? FDA: n BeSafeRx voi auttaa sinua helposti tunnistamaan vääriä verkkoapteekkeja ja pysymään niistä poissa.

Älä tee YHDYSVALLAN valtion lisensoitua farmakologia käytettävissäsi vastaamaan huolenaiheisiisi. Tarjoa uskomattoman alhaiset kustannukset, jotka näyttävät olevan yhtä todella totta. Lähetä roskapostia tai jopa ei-toivottuja sähköposteja, jotka tarjoavat taloudellisia lääkkeitä. Makaa Yhdysvaltojen ulkopuolella tai jopa laivaa maailmanlaajuisesti. Nämä lääkekaupat myyvät usein lääkkeitä, jotka saattavat olla haitallisia, koska ne saattavat: hallussaan liian paljon tai jopa hyvin vähän aktiivista komponenttia, jota tarvitset terveydentilan tai ongelman lievittämiseksi.

Koostuu vääristä tai jopa muista vaarallisista aineosista. Aktiivinen komponentti on se, joka luo lääkkeen onnistuneeksi sairauden tai terveydentilan suhteen, jonka kanssa se on tarkoitettu käsittelemään. Jos lääkkeellä on tuntemattomia aktiivisia elementtejä, sillä saattaa olla puutteellinen tavoiteltu vaikutus, sillä saattaa olla odottamaton vuorovaikutus useiden muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa, se voi aiheuttaa vaarallisia sivuvaikutuksia tai jopa aiheuttaa useita muita tärkeitä terveysongelmia, kuten merkittäviä herkkiä vastauksia.

On olemassa tapoja, joilla voit helposti määrittää riskitöntä verkkohuumekauppaa. He: Pyydä voimassaolevaa lääkemääräystä lääketieteen ammattilaiselta tai jopa yhdeltä valtuutetulta lääkäriltä. Ovat todella huumekaupan kuntolautakunnan tai jopa vastaavan kunnossapidon organisaation sertifioimia. (Tarkistaaksesi huumekaupan lisenssiehdot tarkista lääkekaupan valtionhallitus.) Hanki YHDYSVALTA.

Kiehto reseptilääkkeistä raskauden aikana – March Of Dimes

Pysy Yhdysvalloissa ja tekevät myös katukaupan. Vielä yksi tapa tarkastella sivustoa on itse asiassa etsiä NABP: n verifioidun maailmanlaajuisen verkkohuumeiden myymälän prosessisivustojen (NABP) vahvistettua verkkosivustoaTM Tape, jota kutsutaan myös VIPPS-sinetiksi. Tämä sinetti tarkoittaa, että verkkoapteekki voi turvallisesti käyttää hyväkseen katsoessaan, että se on täyttänyt valtion lisenssin vaatimukset ja myös monet muut NABP-standardit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *